Volvo S90 D3 150Hp 2016-2018

Opmerking van de testrijders:

Het voelt alsof Volvo een geheel nieuwe ophanging heeft ontworpen. De oude op Ford gebaseerde ophanging van gietijzer en plaatstaal is verdwenen. Die was erg torque-gevoelig. De nieuwe vooras is uitgevoerd met aluminium dubbele draagarm met coilovers. Achter heeft fiberglas spring crosswise (like the Chevrolet Corvette). Vooral de 4-wiel aangedreven uitvoering voelt erg goed aan tijdens het rijden. Door bochten en op rotondes lijkt het bijna op een achterwiel aangedreven auto, zoals hij op de achterwielen zit en accelereert. Met deze krachtige toename in vermogen krijgt de auto de prestatie die hij verdient

  • Vermogen
  • FAQ
  • HOW DO I TUNE MY CAR?

Vermogen

Origineel

152

BSR

194

+ 42 PK

Koppel

Origineel

324

BSR

377

+ 53 NM

Vermogengrafiek
Acceleratie
Interval
Versnelling
Origineel
BSR
%
80-120km/h
4
*
*
19%
80-140km/h
5
*
*
18%
100-150km/h
5
*
*
20%

Gem. vermogenstoename 1600-4200rpm: 24.9Hp 20.1%

*Getest op gelijkaardig model met dezelfde motor.

Past niet 4WD

Voor auto's met D 4204 T9 motor.

Tuning wordt uitgevoerd met een PPC3, maar de eerste keer zal de ECU gedecodeerd moeten worden door ons of een BSR Premium dealer te bezoeken of de ECU op te sturen.

Als PPC klant zult u zolang u een geldige tuning garantie heeft gratis software updates ontvangen. De updates komen uit als autofabrikanten de originele software aanpassen, of algemene verbeteringen doorvoeren. U zult per e-mail op de hoogte gehouden worden.
Neem contact op met de klantenservice en we zullen u voorzien van nieuwe inlog gegevens!
Als u een PPC tuning set koopt krijgt u de keuze om een eigen PPC te kopen of een leenapparaat te gebruiken dat u terugstuurt. Het voordeel van het aanschaffen van uw eigen PPC is dat u de garantie heeft dat u altijd de originele software kunt terugzetten en dat u altijd de laatste updates van de software zult hebben. Als uw garage de originele software weer installeert of een software update heeft gedaan dan kunt u simpelweg de PPC verbinden en de tuning weer terug installeren. Als u al een PPC3 heeft kunt u dat ook overzetten naar uw nieuwe auto als deze in de BSR lijst voorkomt en alleen voor de software van de nieuwe tuning betalen. Daarnaast krijgt u dan ook 20% korting op de software. Dit is een goede optie voor als u bijvoorbeeld uw auto verkoopt en uw nieuwe auto ook wilt voorzien van een BSR tuning. U kunt het overzetten zelf, snel en makkelijk, direct vanaf onze homepagina regelen met uw eigen inlog gegevens. Zodra de PPC overgezet is naar een nieuwe auto, wordt de ondersteuning voor uw oude auto geannuleerd.

Echter zijn wij voorstander om de tuning door ons te laten uitvoeren. Dit is gratis en kunt u op wachten.
Auto's waarbij eerst gedecodeerd dient te worden kunt u niet zelf uitvoeren, neem hiervoor contact met ons op.

share:
Bestellen

Kies PPC alternatief:

PPC3

€208

Close Let op! Bij het verwijderen van de PPC unit de wordt de prijs verlaagd met €208. Lees hier meer over door op de foto te klikken onder.
PPC lenen

€0 Retourneren

Als u kiest voor een Basic tuning zonder PPC wordt de tuning door u uitgevoerd met een tijdelijk geleende PPC module. Als de software geprogrammeerd is op uw auto dient de PPC onbeschadigd en compleet geretourneerd te worden aan ons. U betaalt in eerste instantie de Tuning Software (€208) en de PPC module (€726), de PPC zal u later gecrediteerd worden na ontvangst en controle op beschadiging en compleetheid. Verzendkosten en Tuning garantie zijn niet inbegrepen in de prijs.

Echter zijn wij voorstander dat u de tuning door ons laat uitvoeren, dit is gratis. Zelf de tuning erop zetten is op eigen risico.

nb. voor nieuwere modellen waarbij de auto eerst gedecodeerd dient te worden kunt u niet zelf uitvoeren, neem hiervoor contact met ons op.
Veranderen van auto

Veranderen van auto

Heb je al een PPC?

Bent u reeds in het bezit van een PPC 3 module dan kan u deze eenvoudig zelf overbrengen naar een andere auto. Handig als u bijvoorbeeld uw huidige auto inruilt voor de nieuwe auto van uw dromen en deze ook wenst te voorzien van een BSR PPC 3 tuning. Een goedkopere oplossing, omdat u het bedrag van de PPC module direct kan aftrekken van de kostprijs van uw nieuwe tuning. Makkelijk, want de transfer gebeurt snel en eenvoudig op onze website met uw eigen login gegevens. Vanaf het ogenblik dat de transfer compleet is vervalt de support van uw vorige auto.

Tuning kit bestaat uit:

Seriele programmering 2010 Seriele programmering 2010
BSR Badge BSR Badge
Sluiten
Sluiten