Volkswagen Arteon 2.0 BiTDI 240Hp 2017-2018

  • Vermogen
  • FAQ

Vermogen

Origineel

243

BSR

292

+ 49 PK

Koppel

Origineel

513

BSR

591

+ 78 NM

Vermogengrafiek
Acceleratie
Interval
Versnelling
Origineel
BSR
%
80-120km/h
4
*
*
18%
80-140km/h
5
*
*
17%
100-150km/h
5
*
*
17%

Gem. vermogenstoename 1500-4500rpm: 34.4Hp 17.4%

*Getest op gelijkaardig model met dezelfde motor.

Tuning kit is geschikt voor alle aandrijflijnen ( bijvoorbeeld : 2WD , 4WD , man , aut , DSG ). De software is specifiek aangepast voor elke aandrijflijn.

Voor auto's met CUAA motor.

Als u een PPC tuning set koopt krijgt u de keuze om een eigen PPC te kopen of een leenapparaat te gebruiken dat u terugstuurt. Het voordeel van het aanschaffen van uw eigen PPC is dat u de garantie heeft dat u altijd de originele software kunt terugzetten en dat u altijd de laatste updates van de software zult hebben. Als uw garage de originele software weer installeert kunt u simpelweg de PPC verbinden en de tune weer terug installeren. Als u al een PPC3 heeft kunt u dat ook overzetten naar een andere auto en alleen voor de software van de nieuwe tuning betalen. Daarnaast krijgt u dan ook 20% korting op de software. Dit is een goede optie voor als u bijvoorbeeld uw auto verkoopt en uw nieuwe auto ook wilt voorzien van een BSR tune. U kunt het overzetten zelf, snel en makkelijk, direct vanaf onze homepagina regelen met uw eigen inlog gegevens. Zodra de PPC overgezet is naar een nieuwe auto, wordt de ondersteuning voor uw oude auto geannuleerd.
Als uw auto nog fabrieksgarantie heeft, wordt die garantie meegenomen bij het aanschaffen bij een van onze tunings sets. De garantie kan met maximaal vier jaar of 20.000 kilometer verlengd worden. Lees hier meer over onze garantie
De APK keurmeester heeft geen mogelijkheid om te zien of de auto is voorzien van een BSR tune of originele software heeft.
BSR heeft extensieve ervaring en expertise opgebouwd in het werken met koppel en vermogen, dus er is geen risico op een negatief effect in de duurzaamheid vna uw motor of het overbelasten van versnellingsbak en koppeling. Het is ook cruciaal dat het koppel beperkt wordt op het juiste moment, zoals bij het schakelen. Dat is waarom BSR specifieke koppel limieten inprogrammeert voor elke versnelling.Onze software is voor elke specifieke aandrijflijn aangepast; 2wd, 4wd, handmatige- of automatische versnellingsbak, DSG, etc.
Als u alleen gebruik maakt van het meervermogen als u het echt nodig heeft, en als u gebruik maakt van het grotere koppel dat de vrijkomt kunt u het gemiddelde brandstofverbruik ten opzichte van de originele software met een paar procent verminderen door de BSR tuning.
Alles dat aan uw auto gedaan wordt, wordt opgeslagen en is terug te vinden. Over het algemeen zijn er geen zichtbare tekens tenzij er specifiek naar gezocht wordt. We raden echter niet aan dat u het feit dat de auto getuned is verbergt voor uw garage.
Bestellen

Kies PPC alternatief:

€208

Let op! Bij het verwijderen van de PPC unit de wordt de prijs verlaagd met €216. Lees hier meer over door op de foto te klikken onder.

€0 Retourneren

Als u kiest voor een Basic tuning zonder PPC wordt de tuning door u uitgevoerd met een tijdelijk geleende PPC module. Als de software geprogrammeerd is op uw auto dient de PPC onbeschadigd en compleet geretourneerd te worden aan BSR Nederland. U betaalt in eerste instantie de Tuning Software (€208) en de PPC module (€622), de PPC zal u later gecrediteerd worden na ontvangst en controle op beschadiging en compleetheid. Verzendkosten en Tuning garantie zijn niet inbegrepen in de prijs.

Veranderen van auto

Heb je al een PPC?

Bent u reeds in het bezit van een PPC 3 module dan kan u deze eenvoudig zelf overbrengen naar een andere auto. Handig als u bijvoorbeeld uw huidige auto inruilt voor de nieuwe auto van uw dromen en deze ook wenst te voorzien van een BSR PPC 3 tuning. Een goedkopere oplossing, omdat u het bedrag van de PPC module direct kan aftrekken van de kostprijs van uw nieuwe tuning. Makkelijk, want de transfer gebeurt snel en eenvoudig op onze website met uw eigen login gegevens. Vanaf het ogenblik dat de transfer compleet is vervalt de support van uw vorige auto.

Tuning kit bestaat uit:

Seriele programmering 2010
BSR Badge
Sluiten
Sluiten