BMW 118d 150Hp 2015-2017

  • Vermogen
  • FAQ

Vermogen

Origineel

156

BSR

192

+ 36 PK

Koppel

Origineel

329

BSR

401

+ 72 NM

Vermogengrafiek
Acceleratie
Interval
Versnelling
Origineel
BSR
%
80-120km/h
5
*
*
18%
80-140km/h
6
*
*
17%
100-150km/h
6
*
*
20%

Gem. vermogenstoename 1600-4400rpm: 26.5Hp 20.6%

*Getest op gelijkaardig model met dezelfde motor.

Tuning kit is geschikt voor alle aandrijflijnen ( bijvoorbeeld : 2WD , 4WD , man , aut , DSG ). De software is specifiek aangepast voor elke aandrijflijn.

Snelheidsbegrenzing gewijzigd naar 250

For cars with B47D20 engine.

Tuning wordt uitgevoerd op dezelfde dag dat u een Premium dealer of Premium Service Center bezoekt.

Als u een PPC tuning set koopt krijgt u de keuze om een eigen PPC te kopen of een leenapparaat te gebruiken dat u terugstuurt. Het voordeel van het aanschaffen van uw eigen PPC is dat u de garantie heeft dat u altijd de originele software kunt terugzetten en dat u altijd de laatste updates van de software zult hebben. Als uw garage de originele software weer installeert kunt u simpelweg de PPC verbinden en de tune weer terug installeren. Als u al een PPC3 heeft kunt u dat ook overzetten naar een andere auto en alleen voor de software van de nieuwe tuning betalen. Daarnaast krijgt u dan ook 20% korting op de software. Dit is een goede optie voor als u bijvoorbeeld uw auto verkoopt en uw nieuwe auto ook wilt voorzien van een BSR tune. U kunt het overzetten zelf, snel en makkelijk, direct vanaf onze homepagina regelen met uw eigen inlog gegevens. Zodra de PPC overgezet is naar een nieuwe auto, wordt de ondersteuning voor uw oude auto geannuleerd.
Als uw auto nog fabrieksgarantie heeft, wordt die garantie meegenomen bij het aanschaffen bij een van onze tunings sets. De garantie kan met maximaal vier jaar of 20.000 kilometer verlengd worden. Lees [url=http://en.bsr.se/read_more/machine_warranty]hier[/url] meer over onze garantie
De APK keurmeester heeft geen mogelijkheid om te zien of de auto is voorzien van een BSR tune of originele software heeft.
BSR heeft extensieve ervaring en expertise opgebouwd in het werken met koppel en vermogen, dus er is geen risico op een negatief effect in de duurzaamheid vna uw motor of het overbelasten van versnellingsbak en koppeling. Het is ook cruciaal dat het koppel beperkt wordt op het juiste moment, zoals bij het schakelen. Dat is waarom BSR specifieke koppel limieten inprogrammeert voor elke versnelling.Onze software is voor elke specifieke aandrijflijn aangepast; 2wd, 4wd, handmatige- of automatische versnellingsbak, DSG, etc.
Als u alleen gebruik maakt van het meervermogen als u het echt nodig heeft, en als u gebruik maakt van het grotere koppel dat de vrijkomt kunt u het gemiddelde brandstofverbruik ten opzichte van de originele software met een paar procent verminderen door de BSR tuning.
Alles dat aan uw auto gedaan wordt, wordt opgeslagen en is terug te vinden. Over het algemeen zijn er geen zichtbare tekens tenzij er specifiek naar gezocht wordt. We raden echter niet aan dat u het feit dat de auto getuned is verbergt voor uw garage.
Timebooking

Tuning kit bestaat uit:

Seriele programmering 2010
BSR Badge
Sluiten
Sluiten